In onze praktijk zijn we naast het traditionele osteopatische- en kinesitherapeutisch onderzoek voor babies, kinderen en volwassenen, bekend voor het helpen van patiënten die via andere praktijken niet volledig geholpen worden. Dit komt doordat we onderzoeks- en behandelingssystemen toepassen, die maar door enkele therapeuten in België en Nederland gebruikt worden.
Geert Drenth heeft ondertussen 30 jaar ervaring in het behandelen van complexe klachten. Deze kennis word grotendeels ook gedeeld door de andere osteopaten die bij hem werken.
Kinesitherpeut Ilse, verdiept zich in oefentherapie, manual muscle testing, NST, taping en lymfedrainage volgens Vodder. Doordat ze al veel van haar vader heeft opgestoken, is ze ondertussen erg goed in het herkennen van blokkades die door de osteopaten snel kunnen worden opgelost. Ze werkt nauw samen met de osteopaten en geregeld haalt ze iemand binnen om bepaalde structuren los te maken of een tweede opinie te krijgen. Deze samenwerking zorgt voor een minder aantal behandelingen en een sneller resultaat.
Heuveneindeweg 6 3520 Zonhoven
Sommige GPS (Garmin) systemen geven niet de juiste positie weer.
We zijn gelokaliseerd t.o.v. het Chinees Restaurant (Yips Place) en en een paar huizen verwijderd van Albert Heijn Zonhoven.
tel.: 011-812075

THE FIRST WEALTH
IS
HEALTH

30+KL

Jaar ervaring

Als één van de eerste osteopaten in Limburg!

Therapeuten

Iedere therapeut neemt zijn tijd en is gepassioneerd bezig met
zijn / haar job.

Samenwerking

Goede werking tussen de therapeuten onderling en sterke connectie met huisartsen, alternatieve artsen en specialisten in de omgeving.

Specialisaties

Groot aanbod aan diagnostische- en therapeutische middelen.